Haber

Mor ve Ötesi ve Aleyna Tilki’den Sürpriz İşbirliği

Türk rock müziğinin efsane grupları arasında yerini alan Mor ve Nokta, yeni neslin en yetenekli isimlerinden Aleyna Tilki ile sürpriz bir çalışmaya imza attı.

Grubun üyeleri Harun Tekin, Kerem Özyeğin, Burak İnanç ve Kerem Kabadayı Aleyna Tilki ile birlikte stüdyoya girerek ilk kez 2003 yılında mor ve Ötesi tarafından seslendirilen Şehrazat’ın Ajda Pekkan klasiği “Yaz Yaz Yaz”ı yeniden yorumladılar.

Bu kült müziğin prodüksiyonunu yeni neslin nadide müzik yapımcılarından Kaan Arslan’a devrettiler.

Aleyna Tilki, “Mor ve ötesiyle şarkı söylemek kariyerimde özel bir anı olarak kalacak. Rock müziğin efsaneleriyle bir şeyler yapmanın heyecanını ve sevincini kelimelerle ifade etmem mümkün değil. Kendilerine katkıları olan her şey için teşekkür ediyorum. bana göre.”

mor ve Ötesi üyeleri, “Aleyna yıllardır uzaktan ilgiyle takip ettiğimiz genç ve başarılı bir meslektaşımız. Çok farklı bir ses tonu ve kendi hikayesine dair farklı bir tavrı ve tartışması var.

Bu kayıtta bir ortada çalışmak bizim için bir zevkti. Disiplinli, her zaman ufkunu genişletmeye çalışan zeki ve yetenekli bir genç sanatçı. Tanınmış müziğin kalıcı isimlerinden biri olacağını düşünüyoruz.

Sonuç bizi çok heyecanlandırdı, umarız dinleyiciler de beğenir” dedi.

sultangazi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu